DE FILM

De fascinatie voor het irrationele: een verzameling van dromen geprojecteerd op M, die op zijn werk wordt afgerekend op zijn ambivalente gedrag.

DE FILM
M is een experimentele fictiefilm over M, een 25 jarige man met een miezerig leven. Hij woont alleen in zijn flatje waar het altijd donker is. Het liefst is hij alleen. M heeft een vreemd karakter en om hem heen ontstaan vreemde situaties, maar deze dingen lijken hem soms gewoon te overkomen, zonder dat hij dit in de hand heeft. Zo hangt er in zijn huis een tekening van een vrouw, alleen weet M niet wie die vrouw is. Hij voelt een onverklaarbare trilling in zijn hand. Hij hoort stemmen uit een afzuiger in de badkamer komen. In zijn woning stikt het van de vliegen, maar dat komt omdat hij in zijn badkuip poept.

M werkt op het kantoor. Zijn manager Ronald is een man met een dominant karakter. Ondanks dat M hard werkt, maakt Ronald het hem erg lastig. Zo fluctueert hij met complimenten en dreigementen, zegt hij dat hij de gedachten van M kan lezen en dat hij ziet wat M doet als hij thuis is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s